Zoover beoordelingen

Caravan

Wij verhuren ook een riante caravan die samen met de ruime voortent genoeg ruimte biedt aan 4 tot 5 personen.

Het is een caravan met een vast bed voor twee volwassenen en in de caravan kan men een tweede tweepersoonsbed maken van de grote zithoek met tafel. In de voortent is er een slaaptent, met een rits afsluitbare binnentent, waarin ook bijvoorbeeld twee kinderen kunnen slapen op een luchtbed.
Alle bedden die nodig zijn worden door ons voorzien van dekbedden en kussens met beddengoed. Er zijn ook handdoeken aanwezig.

Verder is de caravan voorzien van een ruime keuken met een 3- pits gasfornuis en een koelkast met klein diepvriesvakje en bovendien volledig ingericht met serviesgoed, potten en pannen. Er is een spoelbak met een koud water-reservoir. Ook is er een waterkoker en een koffiezetapparaat( filter ). Handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. De caravan kan worden verwarmd d.m.v. een elektrische kachel. In de caravan beschikt u over een eigen toilet, waarbij wij aanraden i.v.m. het legen van het toiletreservoir, om overdag gebruik te maken van het sanitair op de camping.

Er is een dvd speler in de caravan en er is ook wifi.

De caravan staat op een zeer royale plek op het veld achter het zwembad en heeft een zeer mooi uitzicht op het landschap. De caravan is ook voorzien van houten tuinmeubelen zodat u ook lekker buiten kunt eten.

Middels een email of telefonisch kan informatie worden verkregen over de beschikbaarheid en over de huurprijs.